Jeg investerer min fritid, i min fremtid

3. februar 2020 0 Af Christina Møller

Hvorfor er det jeg er kommet frem til at vi kan ønske os SÅ meget mere af livet end vi er opdraget til?

Det er fordi jeg har kæmpet og kæmpet og blev træt af det. Og på trods af alle de timer jeg arbejdede, rakte en almindelig løn ikke til det jeg gerne vil.

Jeg blev utilfreds, havde aldrig plus på kontoen når måneden var gået – kunne ikke forkæle hverken mig selv eller andre, blev stresset, havde dårlig dømmekraft og følte mig ikke fri nok til at lede efter drømme i mit arbejdsliv.

På jobs jeg ikke brændte for, 8-16, ventede pænt på næste løntrin og hadede myldretiden.

Bl.a. var jeg it-supporter i 5 år, uden at interessere mig for it. Jeg arbejdede for andres drømme og glemte helt mine evner. Fredag kl. 15:30 var målet hver uge.

HAMSTER-HJULET, ik.

Livet giver bump og det rammer os alle, men jeg var TRÆT af det.

Jeg blev introduceret for denne forretningsmulighed sommeren 2017 og her vil jeg primært fokusere på alle mine indvendinger mht. at blive iværksætter. Jeg har nemlig brugt alle dem der findes.

Tid – jamen du får så meget tid hvis du følger de måder jeg viser dig.

Penge – du kan tjene det lidt ekstra, eller meget ekstra du vil. Tilmed ved siden af det du normalt arbejder med.

Enlig mor – du trænger til at gøre noget for DIG.

Havde flere jobs – men hvor mange af dem brænder du for?

Lille netværk – du udvider omgangskreds og får troen på dig selv.

Oveni er jeg introvert og passiv indkomst var et begreb jeg aldrig havde stiftet bekendtskab med, desværre.

Hvorfor fortæller jeg alt det? Jo, fordi alle de årsager til jeg ikke ville, er NETOP årsagen til at jeg skulle starte. Mit WHY viste sig større end alle de indvendinger tilsammen.

Jeg tog til mit første eliteseminar i september 2017, i Torino. Og jeg var ramt. Det sagde PUF. Jeg græd hele vejen hjem i flyet af håb og af mit EGO havde givet mig lov til at sige drømme højt. KÆMPE drømme.

Her er jeg så nu

Jeg sorterer i hvad og hvem jeg bruger min tid på.

Slukker tv’et og bruger et par timer på min forretning i stedet.

Holder møder og webinarer, netværker og dygtiggører mig.

Kontakt til mit team når jeg kører fra sted til sted, i stedet for at høre radio.

Små valg der gør at det er muligt for selv en enlig mor at bygge en solid fremtid.

Jeg har lagt mange timer i at at dygtiggøre mig, og fejle, men jeg opgav ikke og nåede sammen med mit team meget ambitiøse mål i efteråret 2019. Hvordan nåede jeg det? Ved at møde op til alle workshops og foredrag, afholdt dem selv med mit team, lære og lære fra mig – hvis du tror på at succes kommer over-night tager du fejl, det kræver naturligvis en målrettet indsats.

Ellers var alle jo succesfulde..!

Jeg investerer min fritid, i min fremtid.

Jeg er derfor nu på et Level som betyder et 3 dages lederseminar i Østrig venter på mig, og at jeg skal på scenen til næste eliteseminar og anerkendes af direktøren. Anerkendes for at være leder, for et team der gør det her frivilligt – ikke pga. en fyreseddel der banker på.

Fremtiden

Når jeg forstiller mig min fremtid så er der masser af tid jeg selv bestemmer over. Ingen Netto kl.16:30 og ingen myldretid.

Jeg bliver ganske givet også ret velhavende men penge er ikke målet, frihed er målet.

Hvis du vil vide mere så se denne film https://teamone-global.com/onesite/presentation/dk/?ref=76 – og husk du er solo, men aldrig alene.