Jeg skal arbejde på nye måder, ganske som du.

14. marts 2020 0 Af Christina Møller

Jeg skal f.eks. lære at SKRIVE hvor vigtigt det er at bruge denne tid på at få opbygget en passiv indtægt, fremfor at sidde i samme rum som dig og tale og vise, og summe, mærke, fornemme og spørge. Jeg foretrækker øjenkontakt og at mærke det menneske jeg møder, jeg foretrækker det for at kunne spore mig ind på hvad der er vigtigt for DIG. Hvad dine drømme er, dine mål – økonomisk og med dit liv.

  • Er det en TIVOLI-tur med børnene uden at skulle skele til pungen?
  • Er det en ekstra ferie hvert år?
  • Sundere mad? Sikrere bil? En kæmpe lyst-yacht..?

Ved du det overhovedet? Sådan rigtigt..

Mange mennesker er ikke klar over at de har andre muligheder – de passer bare ned i kassen, TJEK, og ved at et almindeligt liv hvor hjertet banker for fredag kl.15:30 er ’godt nok’.. TJEK.

Mange mennesker, inklusiv mig selv i mange år, aner ikke at der andet end hamsterhjulet.

Det er nyt FOR MIG, at vores første kontakt ikke er ud fra det som er mit hjertebarn.

Men min HENSIGT er den samme – at hjælpe dig til en stigende passiv indtægt. Og det er endnu mere vigtigt at komme i gang nu så du er beredt til næste krise. Corona er ikke den sidste i vores tid.

Hvordan kommer du i gang med at opbygge en passiv indtægt?

Man tror det næppe, mht. timing, men vi har netop i løbet af februar, indspillet et helt online akademi færdigt.

Det er videoer som du kan se NÅR du vil

HVOR du vil

Og så MANGE GANGE du vil.

Det får du adgang til.

Du bliver undervist via video og af mig. Vi har en del fysiske møder med masser af andre der også lige er begyndt at få øjnene op for denne mulighed, og masser af tid til at blive klogere (ikke lige pt. naturligvis) – du bestemmer selv, men er ikke alene. Det får du adgang til.

En lille gennemgang af hvordan du kommer i mål, sammen med mig.

Hvad er så prisen på hele herligheden? 750 kr., så er du i gang med at bygge din egen fremtid.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.