Et enkelt stykke kage skader da ikke..

Et enkelt stykke kage skader da ikke..

4. august 2019 0 Af Christina Møller

Jeg er (blevet) klar over udvikling ikke er for alle. Men hvad er det der gør at nogle bliver provokeret af høje mål?

Jeg arbejder hårdt og passioneret mod mit mål, jeg arbejder hver dag, forbedrer mig hver dag og jeg gør det fordi jeg vil og ja det kræver en del af mig. Det kunne være en bodybuilders ord, ik. Eller en som vil tabe sig 30 kg på 6 måneder, der siger nej tak til kage, eller en der kun vil have 12-taller og derfor laver lektier med stolthed. Se med her og hør om den rigtige rigdom og se hvordan jeg gør og hvorfor jeg gør det.

Jeg har fået større armbevægelser de sidste år og stakkels Henrik der påtog sig den opgave at få mig til at definere mine mål..!

Men jeg er ikke kun store armbevægelser. Jeg er også en pige der bliver ret benovet og stolt og ydmyg og en masse andre følelser, over hvordan del 1 af interviewet er blevet modtaget og har affødt så mange skønne kontakter og spørgsmål.