Det lød så fantastisk, det kunne umuligt være til mig

Har du en god nok indtægt til, at kunne holde fri i f.eks. 2-3-4 måneder? Eller 2-3-4 år..? Nej vel.. Kunne du tænke dig at det var sådan?

Ja, nu kalder alt indeni dig på Janteloven, jeg ved det godt. Egoet spænder ben som det formentligt har gjort før, men prøv at ignorér det. Hvis kun én gang i år, så lad det være denne ene gang. Lad din nysgerrighed vinde. Eller din drøm, måske du har g(l)emt den mens du løb i hamsterhjulet.

Jeg har været der selv, så jeg kan godt tillade mig at være lidt klog på dine vegne.

Lad mig bakke lidt. Jeg er vokset op med den overbevisning at livet er et hamsterhjul og hverdagen var grå. Kun weekend og ferier havde værdi.

Og så kom der en mulighed forbi mig som var SÅ forskelligt fra det jeg havde lært. What!? Var livet ikke surt for alle? Var der rent faktisk nogen der havde penge nok? Og tid nok?

Det lød så fantastisk og frit så det kunne umuligt være til mig.

Jeg nægtede en periode at tro på det var den rigtige løsning – for hvis det var det, så var virkelig meget af mit liv indtil da, en kæmpe løgn og hvad med mine overbevisninger og fordomme, hvad med at ikke længere skulle overleve, men leve!? Hæve nederste niveau..

Efter at have brugt utrolig meget krudt på at nægte, landede 10-øren.

Kender du det med at have fået noget viden, som så gør du er NØDT TIL at ændre noget. Måske du har fået noget viden om pædagogik, dyre-velfærd, politik, tøjproduktion, menneskehandel eller miljø, og efter dér kunne du simpelthen ikke fortsætte dine sædvanlige vaner eller meninger.

F.eks. så jeg for nyligt filmen The Game Changer og gisp siden da har kød været lidt svært at skrive på indkøbssedlen.

Men det var det der skete.. Jeg KAN ikke længere se på almindelig lineær indtægt med samme øjne. Fordi jeg nu har lært hvad passiv indtægt er. Jeg kan anbefale at se Youtube videoer om Cashflow Kvadranten, evt. denne med Robert Kiyosaki som er ham der har lavet den.

Passiv indtægt kan kort forklares. At du opygger en indtægt der kommer igen og igen, på et stykke arbejde du har gjort én gang.

Det giver en utrolig frihed at vide at efter 2-3-4 måneder med en overskuelig indsats, kan du have et fantastisk tilskud til din sædvanlige indtægt. Den kommer igen og igen. Du kan naturligvis også gi’ den en skalle i nogle år og så gøre denne indtægt til din eneste indtægt.

Kan du mærke Janteloven hive i dig? Tramper dit ego på dine drømme? Jeg kan ærligt huske hvordan det føltes for mig.

Jeg kan fortælle en masse, jeg kan lære dig hvordan du skal gøre – men det er op til dig at acceptere og implementere det du har lært. Sammen kan vi opbygge din passiv stigende indtægt. Jeg gør det ikke for dig, men med dig.

Burde jeg nævne det er gratis at komme i gang?