Hvem er jeg?

Ud over jeg elsker at finde statuer at give et kindkys så er jeg også mor til 2 børn, min søn er netop fyldt 14 og min datter er 12. Mine børn er meget forskellige men vi har dog én ting til fælles – vi elsker at se tingene fra flere sider og drøfte store ting.

Jeg er også hunde-mor til en stædig fransk bulldog der ikke lystrer navnet Thorkild, selvom han hedder det. Han lystrer på ordene “mad”, “godbid” samt “gå tur”. Med mindre det regner, så er “gå tur” ikke med i puljen.

Jeg blev selvstændig i sommeren 2017 og havde sådan set ingen forudsætninger for det, men en af mine venner insisterede på at et ordinært lønmodtagerjob var for lille til mig, både personligt og økonomisk. Der blev brugt alle indvendinger der findes før det gik op for mig, han havde fuldstændig ret.

Tiden er gået med bl.a. at løbe lidt i cirkler og opdage hvad der ikke virker, og hvad der virker. Det der også er sket, er at jeg har opdaget en masse andre skjulte talenter – hold op en rejse jeg er på!

Christina har en viljestyrke uden lige.

Nathja, København

Velkommen indenfor i mit iværksætter-liv.